Ai pierdut asigurarea rca?Ai pierdut asigurarea rca? Lipsa unui RCA sau un RCA expirat poate atrage dupa sine pe langa amenzi usturatoare si chiar ridicarea placutelor de inmatriculare, mai ales plata unor posibile daune provocate unor terti.

Mai nou politele rca se pot incheia pe o perioada cuprinsa intre o luna si 12 luni cu orice multiplu de o luna posibil. Prin urmare daca doresc o polita pe 2 luni o pot cumpara, daca doresc pe 9 luni la fel. Toata problema e sa nu uit sa o reinnoinesc. Tocmai din acest motiv cei care incheie polita sunt obligati prin lege sa instiinteze asiguratul de expirarea politei cu 30 de zile inainte.

Suficient? Desigur ca nu, multa apa trece pe Dunarea in 30 de zile si cu toate activitatile cotidiene sansele sa uiti in aceste 30 de zile de asiguarea rca sunt majore. Ca atare, clientii nostri primesc instiintari repetate, din timp pentru a nu circula cumva fara rca.
Riscul lipsei rca pentru clientii nostri e practic zero.

In cazul in care ai pierdut asigurarea rca si ai polita la noi, stai linistit, nu-i nici o problema. O gasesti oricand in contul tau. In cazul in care nu iti amintesti contul, ne-o poti cere oricand.

De retinut, chiar daca ai pierdut asigurarea rca, ea este valabila si poti cere oricand sa iti fie transmisa din nou pe email.


Asigurari AllianzAsigurari Asirom
Asigurari CityAsigurari Euroins
Asigurari GeneraliAsigurari Grawe
Asigurari OmniasigAsigurari Groupama
Rcaieftin.ro © 2006 - 2023