Verificare RCAUnde putem verifica rca-ul?
Verificare rca Soferilor care incheie asigurari rca in alta parte li se poate intampla sa nu mai gaseasca polita rca sau sa nu dea de persoana care i-a incheiat-o. Clientii nostri au acces oricand la asigurarile rca prin contul de client.

Totusi pentru toata lumea exista o baza de date comuna unde se poate verifica asigurarea rca la un moment dat. Aceasta baza de date se numeste AIDA, acronimul de la administrare istoric date asigurari si este sub umbrela BAAR, biroul asigurarilor de autovehicule din Romania.

Se poate verifica valabilitatea unei asigurari rca, clasa de bonus malus a unui asigurat si totdata se poate cere certificatul fiecaruia de daunalitate https://www.aida.info.ro

Verificarea rca-ului se face simplu, prin introducerea seriei de sasiu sau a numarului de inmatriculare si selectarea datei in care vrei sa verifici daca exista o polita valida. Daca exista o asigurare valida o sa afiseze atat intervalul in care polita este valida cat si compania de asigurari la care este incheiata asigurarea rca.


Asigurari AllianzAsigurari Asirom
Asigurari CityAsigurari Euroins
Asigurari GeneraliAsigurari Grawe
Asigurari OmniasigAsigurari Groupama
Rcaieftin.ro © 2006 - 2023